Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Τέσσερις όμιλοι στην Γ' Εθνική - Άνοδο οι πρωταθλητές και υποβιβασμό οι έξι τελευταίοι από κάθε όμιλο

Η προκήρυξη της ΕΠΟ
Η προκήρυξη της ΕΠΟ, για τις αγωνιστικές περιόδους 2022-2023 και 2023-2024, αναφέρει ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους και θα ανέρχεται  απευθείας στην Super League 2, ο πρωταθλητής του κάθε ομίλου.

Σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια ομάδα δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στην ανώτερη κατηγορία, το δικαίωμα αποκτά η δευτεραθλήτρια ομάδα από τον αντίστοιχο όμιλο. 
Εάν και η δευτεραθλήτρια ομάδα δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή, τότε το δικαίωμα αποκτά η καλύτερη δευτεραθλήτρια ομάδα των υπόλοιπων ομίλων.

Όσο αφορά τον υποβιβασμό, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 θα υποβιβαστούν από την Γ' Εθνική στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ οι 6 τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου, εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18. Συνολικά θα υποβιβαστούν 24 ομάδες.

Το ίδιο θα ισχύει και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 όπου θα υποβιβαστούν στα πρωταθλήματα των τοπικών ΕΠΣ οι 6 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου, εφόσον ο αριθμός των ομάδων κάθε ομίλου θα είναι 18. Συνολικά θα υποβιβαστούν 24 ομάδες.

1 σχόλιο:

  1. Πώς θα έχει 18 ομάδες κάθε όμιλος;
    45 από την φετινή σεζόν συν 8 από Β Εθνική=53
    53 συν 24 που θα ανέβουν =77
    Άρα τρεις όμιλοι των 19 και ένας των 20

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365