Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Κι άλλος παίκτης του Αλμωπού στο στόχαστρο της Καλαμάτας

Πρόκειται για τον στόπερ Εμιλιάνο Σέχου

Μετά τον «κλεισμένο» Χρήστο Ρόβα, πληροφορίες της mikriliga.com αναφέρουν ότι η Μαύρη Θύελλα θέλει κι άλλον παίκτη από τον Αλμωπό Αριδαίας.


Πρόκειται για τον στόπερ Εμιλιάνο Σέχου που όμως έχει συμβόλαιο και η μεταγραφή του θα κριθεί από το εάν η πρόταση της Καλαμάτας θα ικανοποιήσει οικονομικά τον Αλμωπό.

3 σχόλια:

  1. Πότε λήγει τό συμβόλαιο του ρε παιδιά καί έχει λόγο ο Αλμωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει 2ετες. Αν τον θέλουν πρέπει να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτό ρώτησα καί πολύ καλά κάνουν πρέπει καί κάποιους παίκτες νά κρατάνε για την καινούργια σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365