Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Ο Χρήστος Ρόβας υπέγραψε πριν λίγο στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Ο 27χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Αλμωπού, Χρήστος Ρόβας βρέθηκε με τον μάνατζερ του στα γραφεία της ΠΑΕ Καλαμάτα και πριν λίγο ολοκληρώθηκε η σχετική “γραφειοκρατία”, διάβασε το συμβόλαιο ο πρόεδρος των Μεσσήνιων Γιώργος Πρασσάς από τις ΗΠΑ, έδωσε το “οκ” και έπεσαν οι υπογραφές.


Ο Βορειοελλαδίτης επιθετικός που πέρσι έκανε παπάδες με τον Αλμωπό υπέγραψε για δύο χρόνια  στην Καλαμάτα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ρόβα για 2 χρόνια. Ο 27χρονος επιθετικός ήταν ο δεύτερος σκόρερ στο Βόρειο όμιλο της Super League 2. Έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Ταμπόρ Σεζάνα (Α’ κατηγορία Σλοβενίας) και Αλμωπό Αριδαίας.


Τον καλωσορίζουμε στην Μαύρη Θύελλα και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας στην επίτευξη του στόχου της».





9 σχόλια:

  1. Η διοίκηση τού Αλμωπού τι έχει να μάς πει επί τού θέματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η διοίκηση τον έφερε η διοίκηση τον άφησε το δικό σου ζόρι ποιο είναι; τους βοήθησες καθόλου πέρυσι; θα τους βοηθήσεις αν συνεχίσουν φέτος γιατί δεν έχουμε δει ακόμα αν συνεχίσουν δεν έχουν βάλει κάποια ανακοίνωση;; θα την πάρεις την ομαδα την αφήσουν να βάλει στο χεράκι σου στην τσέπη ή το μόνο που σε νοιάζει είναι το πληκτρολόγιο;

      Διαγραφή
    2. Για γέλια είστε κάποιοι που θα μιλήσετε για την διοίκηση.

      Διαγραφή
  2. Τί θες νά σού πει η διοίκηση ήθελε νά φύγει, κοίτα μήν φύγουν κι άλλοι σέ λίγες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Πρώτα δίνεις τις ευχές σου σ αυτο το υπέροχο παιδί για όσα μας πρόσφερε.
    2.Μετά ξαναδίνεις συγχαρητήρια στη Διοίκησηγι αυτόν τον παικταρά που μας έφερε πέρυσι και απολάυσαμε,
    3.μετά ετοιμάζεσαι να αγοράσεις πρώτος πρώτος τα επόμενα διαρκείας και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση που σε έχει φέρει τόσο ψηλά περιμένεις τις όποιες κινήσεις τους....Απλά πράγματα για όποιον αγαπάει την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μεγαλύτερο λάθος του Αλμωπου...... Κρίμα στη διοίκηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι λάθος φίλε ένας παίκτης πού θέλει νά φύγει αν δεν συμφωνεί στο χρηματικό δεν μπορείς νά τόν κρατήσεις καί νομίζω ότι έπαιρνε αρκετά περισσότερα από άλλους παίκτες τού Αλμωπου.

      Διαγραφή
  5. Τι θέλεις να σου πει η διοίκηση ρε φίλε
    Ζήτησε πολλά, τα βρήκε αλλού κ γειά σας.
    Όποιον θέλει τον κρατάει με λογικό χρήμα.
    Έχει καλούς παίκτες θα φέρει άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εμείς τι να κάνουμε τώρα δηλαδή? Είχαμε μια φαγούρα 🤡

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365