Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: Έλαμψε η Αμάντα Γεωργιάδη με το “Die Together” – Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Έλαμψε στη σκηνή της Eurovision 2022 η Αμάντα Γεωργιάδη με την ερμηνεία του Die Together. 

Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εμφάνισής της ανέλαβε και φέτος ο Φωκάς Ευαγγελινός ενώ το φόρεμά της επιμελήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη.

Το τραγούδι ξεκίνησε με κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδας, που ήταν καθισμένη σε μία καρέκλα. Στην πορεία του τραγουδιού εμφανίστηκαν περισσότερες καλλιτέχνες επί σκηνής, που έμοιαζαν σαν να λιώνουν. Ταυτόχρονα στο background προβλήθηκαν πλάνα με ένα ζευγάρι που χόρευε, δίνοντας μία πολύ νοσταλγική νότα σε όλη την εμφάνιση. Προς το τέλος και στην κορύφωση του τραγουδιού, η Αμάντα Γεωργιάδη έφτασε στο μπροστινό μέρος της σκηνής Eurovision κι έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Η ερμηνεία της ήταν άψογη κι υποδειγματική, καταφέρνοντας να γεμίσει το στάδιο με την φωνή της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365