Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Eurovision 2022: Καθηλωτική η Αμάντα Γεωργιάδη συγκλόνισε με την ερμηνεία της

Δείτε το βίντεο

Με τον αριθμό 17 εμφανίστηκε η Ελλάδα στον αποψινό τελικό της Eurovision 2022. Η Αμάντα Γεωργιάδη με το «Die Together» έλαμψε για ακόμα μια φορά στη σκηνή του PalaOlimpico και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό για την ελληνική αποστολή.

Η εμφάνιση της Αμάντας ξεκινά με κοντινά πλάνα στο πρόσωπό της σαν να βλέπουμε όλη την ιστορία να εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια της. Η ίδια είναι καθισμένη σε μία καρέκλα ενώ σταδιακά εμφανίζονται κι άλλες επάνω στη σκηνή σαν να είναι παρατημένες. Κατά τη διάρκεια ενός μακρινού πλάνου, οι καρέκλες μοιάζουν σαν να λιώνουν κι όλα γύρω να βρίσκονται σε αποσύνθεση. Ταυτόχρονα στο background προβάλλονται πλάνα με ένα ζευγάρι που χορεύει, δίνοντας μία πολύ νοσταλγική νότα σε όλη την εμφάνιση. Προς το τέλος της ερμηνείας η Αμάντα Γεωργιάδη βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της σκηνής και λευκές δέσμες φωτός λούζουν όλη την παρουσίαση. Μία πολύ λιτή κι επαγγελματική παρουσίαση, που κέρδισε το κοινό και καταχειροκρότησε την Αμάντα για την άψογη κι υποδειγματική ερμηνεία της.

Το «Die Together» αποτελεί μία σύνθεση της ίδιας Αμάντας και του Bjørn Helge Gammelsæter. Το σκηνικό αποτέλεσμα της εμφάνισης της Ελλάδας στην Eurovision επιμελήθηκε ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος θέλησε να αποτυπώσει τρία στοιχεία: την απουσία, το χωρισμό και τη φθορά. Το φόρεμα της καλλιτέχνιδας επιμελήθηκε η Σήλια Κριαθαριώτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365