Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Πρώην πράκτορας της KGB για Πούτιν: Είναι παράφρονας και βλέπει παντού προδότες – Πάσχει από Πάρκινσον και άνοια

Ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας

Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια και οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν που βρίσκεται στο παγκόσμιο προσκήνιο μετά την απόφασή του να επιτεθεί στην Ουκρανία φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.


Σύμφωνα με πρώην πράκτορα της KGB που μίλησε στην Sun ο ρώσος πρόεδρος είναι πολύ πιθανίο να πάσχει Πάρκινσον και άνοια, στα πρώιμα στάδια της ενώ τον συνέκρινε και με τον Ιωσήφ Στάλιν για τις εμμονές του και την ροπή προς την παραφροσύνη.


Μάλιστα όπως αναφέρει ο πρώην πράκτορας είναι πολύ πιθανό οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Βλαντιμίρ Πούτιν να μην ενημερώνονται για την κατάσταση της υγείας του.


Ο πρώην πράκτορας Μπόρις Καρπίτσκοφ δήλωσε στη Sun πως «είναι παράφρων και έχει εμμονές με «παρανοϊκές ιδέες» και πως «βλέπει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως προδότες».


Ακόμη τόνισε ότι «ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας ώστε να διατηρεί την εικόνα του ισχυρού άνδρα».


Μάλιστα όπως τονίζει ο πρώην πράκτορας της KGB η ανεξήγητη σε πολλά θέματα συμπεριφορά του ρώσου προέδρου μπορεί να οφείλεται στη νόσο του Πάρκινσον και τον καρκίνο.


«Δεν είμαι γιατρός αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολλές σωματικές παθήσεις – πιθανώς κι από αθλητικούς τραυματισμούς από τα νεανικά του χρόνια», ανέφερε στη Sun. 

«Είναι τόσο καχύποπτος και εμμονικός που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν» είπε ακόμη ο Καρπίτσκοφ. Και αυτό γιατί και οι δυο είχαν ξεκινήσει ανακρίσεις σε γιατρούς μετά από φήμες για την υγεία τους. 

1 σχόλιο:

  1. Για νά δούμε τί άλλο θά τού προσάψουν, ενώ ο Μπάιντεν με την Ευρώπη συνεργό είναι λογικοί εργάζονται δήθεν για την ειρήνη στέλνοντας οπλικά συστήματα,ρε μας δουλεύουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365