Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Oι 34 ΠΑΕ της SL 2: Αυτός ήταν ο MVP της σεζόν - Δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού

Δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού

Φέτος για πρώτη φορά η Super League 2, στη νέα της μορφή, θεσπίζει βραβεία για MVP του Πρωταθλήματος, Καλύτερο Τερματοφύλακα, Καλύτερο Προπονητή και Καλύτερο Διαιτητή της Κανονικής Περιόδου. Για την ανάδειξή τους ψήφισαν οι προπονητές και οι αρχηγοί, των 34 ΠΑΕ.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Παύλος Δερμιρτζάκης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια, με μόλις μια ψήφο διαφορά από τους Λεωνίδα Βόκολο της ΠΑΕ Καλλιθέα και Γιάννη Ταουσιάνη της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου, MVP, με ψήφους και από τους δυο ομίλους και συντριπτική διαφορά από τους συναδέλφους του, αναδείχθηκε από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια ο Γιάννης Πασάς. (Δεύτερος ο Χρήστος Ρόβας του Αλμωπού και τρίτος ο Χρήστος Γιούσης της ΑΕΚ Β).

Καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος ψηφίστηκε ο Δημήτρης Ταϊρης της Καλαμάτας, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που η «Μαύρη Θύελλα» εμφανίστηκε τόσο ανταγωνιστική κατά τη διάρκεια της σεζόν και επικράτησε για μία ψήφο του επίσης εξαιρετικού Κώστα Θεοδωρόπουλου της ΑΕΛ.  

Την τιμητική της είχε και η Ελένη Αντωνίου της ΕΠΣ Αχαΐας, η οποία ψηφίστηκε από αρχηγούς και προπονητής ως κορυφαία διαιτητής της χρονιάς, αποδεικνύοντας ότι οι γυναίκες αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στο χώρο, κερδίζοντας ολοένα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, κυρίως από τους παίκτες των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365