Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ήττα για τον Αλμωπό στο πρωτάθλημα νέων της SL2 (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας για το πρωτάθλημα νέων της SL 2,  όπου ο Πιερικός επικράτησε με σκορ 2-1 του Αλμωπού.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν στις λεπτομέρειες, ενώ και οι γηπεδούχοι άφησαν καλές εντυπώσεις.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μαυρίδη στο 43’ με ωραίο πλασέ.

Στο 61’ ο Τσερρίκου ανατράπηκε εντός περιοχής και το καθαρό πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ζήλλης για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.

Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα και πάλι με τον Μαυρίδη που εκμεταλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Αλμωπού και με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 1-2 για τον Πιερικό.

Στο 80’ αποβλήθηκε ο Τσερρίκου των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ Λαμπρίδη, Βλαδίκα, Αδραμάνη (Πέλλας).

Συνθέσεις:

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Δημήτρης Βοτάρης)
Δεληδιαμαντής, Ειρηνάκης, Σωκράτι, Καρυπίδης, Ρασκάκης, Ελευθεριάδης, Χατζηδημητριάδης, Αλούπης, Καμπούρης, Ζήλλης, Τσίτσος.
Αγωνιπστηκαν και οι Αρσενλής, Τσερρίκου, Μπουτκάρης, Τζώρτζης, Αριτζόγλου 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: (Θάνος Κούρτογλου)
Κότσα, Καρανάσιος, Μαυρίδης, Μπάπκας, Γκιώνης, Τσιλιγγίρης, Βέτσος, Χατζηπουργάνης, Παπαθανασίου, Αλχαζίδης, Συμεωνίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Παραδείσης, Σεϊταρίδης, Βαρβαρέζος, Παπαδόπουλος













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365