Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Η ZARA για πρώτη φορά χρεώνει την επιστροφή ρούχων από τα e-shop

Πώς γίνονται οι επιστροφές
Η ZARA ανακοίνωσε αλλαγή πολιτικής στην επιστροφή ρούχων από e-shop. Συγκεκριμένα, η επιστροφή θα χρεώνεται εκτός και αν οι ίδιο τα επιστρέψουν σε φυσικό κατάστημα.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους όρους αγορών και χρήσης στο διαδικτυακό της κατάστημα ο πελάτης πλέον επιβαρύνεται με τα άμεσα έξοδα επιστροφής των προϊόντων, εκτός μόνο από την περίπτωση που τα παραδώσει χέρι με χέρι σε οποιοδήποτε κατάστημα Zara στην Ελλάδα ή τα παραδώσει σε εταιρεία ταχυμεταφορών που θα κανονίσει η αλυσίδα. Η θυγατρική της Inditex ελπίζει ότι αυτό θα ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επιστρέψουν ανεπιθύμητα αντικείμενα σε ένα κατάστημα Zara, όπου οι επιστροφές παραμένουν δωρεάν.

Πώς γίνονται οι επιστροφές

Έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας για να επιστρέψετε την αγορά σας από το Zara.com. Τα προϊόντα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες τους και να είναι σε άριστη κατάσταση.


Αυτές είναι οι επιλογές για να επιστρέψετε τα προϊόντα σας:

Κατάστημα ZARA 

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε κατάστημα Zara χωρίς χρέωση στην ίδια αγορά/περιοχή όπου κάνατε την αγορά, εφόσον το κατάστημα έχει το ίδιο τμήμα στο οποίο ανήκουν τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

Θα πρέπει απλά να παραδώσετε τα είδη προς επιστροφή μαζί με την απόδειξη. Μπορείτε να το έχετε στο κινητό σας, εκτυπωμένο ή να δείξετε τον κωδικό ZARA QR, που θα βρείτε μπαίνοντας στην ενότητα «Αγορές» στην Εφαρμογή του Zara.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για επιστροφή σε κατάστημα δεν είναι απαραίτητο να υποβάλετε αίτημα στον ιστότοπο/στην εφαρμογή.

Να έχετε υπόψιν σας ότι αν δεν μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα, θα μπορεί να το κάνει στη θέση σας το άτομο της επιλογής σας.

Απο την κατοικια 

Οι επιστροφές έχουν κόστος 3,95 EUR που θα αφαιρείται από την επιστροφή χρημάτων.

Αν κάνατε την αγορά με εγγραφή: μπορείτε να ζητήσετε την επιστροφή από την ενότητα Επιστροφές. Μπορείτε να επιστρέψετε είδη από διάφορες παραγγελίες στην ίδια αποστολή. Ένας μεταφορέας θα παραλάβει το πακέτο σας από τη διεύθυνση που θα επιλέξετε εντός 24-48 ωρών.

Σε περίπτωση που κάνατε την αγορά ως επισκέπτης: ζητήστε επιστροφή αποκτώντας πρόσβαση στον σύνδεσμο που εμφανίζεται σε οποιοδήποτε από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας έχουμε στείλει σχετικά με την παραγγελία σας. 
Να θυμάστε ότι θα πρέπει να αποστείλετε τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αγοράς σας, προτού λήξει η προθεσμία επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365