Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής με λεία 170.000 ευρώ έπειτα από δύο χρόνια

Ο 27χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού και κοσμημάτων από σπίτι σε περιοχή του Κιλκίς, που είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια, τον Αύγουστο του 2020.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ένας εκ των δραστών είναι ένας 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, χθες. Σε βάρος του εκκρεμούσε σχετικό ένταλμα σύλληψης. Σημειώνεται ότι η λεία των δραστών της συγκεκριμένης κλοπής ανέρχεται σε 170.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος, από κοινού με άγνωστους συνεργούς του, είχαν εισέλθει στο σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσαν 120.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 49.000 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των θυμάτων.

Επιπλέον, ο συλληφθείς, κατά την αποχώρησή του από το σημείο, φέρεται να αφαίρεσε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι, το οποίο βρέθηκε δύο μήνες αργότερα και αποδόθηκε στη νόμιμη ιδιοκτήτριά του.

Ο 27χρονος φέρεται να είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365