Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος
Ένας 18χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο και ένας ακόμα τραυματίστηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στη Χαλκιδική.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 07:20 το πρωί μία μηχανή εξετράπη της πορείας της στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.


Από το τροχαίο, ανασύρθηκε νεκρός από την Πυροσβεστική ο 18χρονος Αλβανός, συνοδηγός της μηχανής, ενώ ο επίσης 18χρονος οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και έπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.


Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκιδικής.


Σημειώνεται πως ο 18χρονος οδηγός στερούταν άδεια οδήγησης.


Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχούλα πονος αβάσταχτος στην οικογένεια σου καλό ταξίδι να έχεις στην γειτονιά των αγγέλων πολύ κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365