Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Χαλκιδική - Ανατροπή: Ταυτοποίησαν τον βοσκό ως τον βιαστή της 22χρονης

Αναμένεται ένταλμα για τη σύλληψή του
Το DNA «μίλησε» και έδειξε ότι ο άνδρας που βίασε την 22χρονη κοπέλα σε παραλία της Χαλκιδικής είναι ο βοσκός που είχε μπει στο στόχαστρο και όχι ο κρατούμενος στις φυλακές Κασσάνδρας. Αναμένεται ένταλμα για τη σύλληψή του.

Από τις αναλύσεις που έγιναν προέκυψε ότι το DNA που βρέθηκε στο σώμα της 22χρονης κοπέλας που κατήγγειλε το βιασμό της σε παραλία της Χαλκιδικής, είναι το ίδιο με αυτό που συνέλεξαν οι αρχές από τα σεντόνια και το χώρο όπου διέμενε ο βοσκός, σύμφωνα με το Voria.gr.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365