Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Χαλκιδική: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα ξημερώματα ένας 26χρονος, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος, κινούμενος στο 13οχλμ της παλιάς Εθνικής Οδού Μουδανιών – Παλιουρίου, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Στη συνέχεια το όχημα σταμάτησε πάνω σ’ ένα τσιμεντένιο τοίχο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 26χρονο στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365