Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Μεγάλη επιτυχία για την Άρση Βαρών του ΦΟΑ - 2η θέση στην Πανελλήνια αξιολόγηση

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου:

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΤΟΥ ΦΟΑ

 Κατέλαβε την 2η θέση στην Πανελλήνια αξιολόγηση του 2021.


Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, η αξιολόγηση όλων των αγωνιστικών πρωταθλημάτων για το 2021.

Η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Πανελλήνια αξιολόγηση. Μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που είναι το αποτέλεσμα της οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται στο τμήμα, υπό την προπονητική καθοδήγηση του Γιώργου Δερμεντζή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, προπονητή και όσους εργάστηκαν για αυτήν τη μεγάλη επιτυχία. Μία επιτυχία, που αποκτά ξεχωριστή σημασία, καθώς ήταν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης των αθλητών μας, που προήλθε από τις διεθνείς συμμετοχές των αθλητών μας αλλά και των διακρίσεων που σημείωσαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία και το 2022.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365