Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Σε ποια περίπτωση οι «ξεχασιάρηδες» θα πληρώνουν πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας

Πιο αναλυτικά

Μία ιδιαίτερη περίπτωση αναφορικά με τη μη χρήση μάσκας ενώ είναι υποχρεωτική είναι τα μέσα μεταφοράς στις πόλεις όπως το μετρό, το τραμ, ο ηλεκτρικός και όχι μόνο. Οι «ξεχασιάρηδες» θα πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ, χωρίς να είναι η μοναδική περίπτωση.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η απόφαση για τη χρήση της μάσκας, αυτή θα παραμείνει υποχρεωτική σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό, και γενικά στα Μέσα Μεταφοράς που αφορούν τις πόλεις.


Όσοι όμως δεν προσαρμοστούν σ' αυτό το μέτρο και «ξεχνάνε» τη μάσκα ως συνέπεια της ευρύτερης χαλάρωσης, τότε θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ.


Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα αρκετές περιπτώσεις που η απόφαση «δείχνει» τα πρόστιμα, όπως για παράδειγμα αν δε φορούν μάσκα οι επισκέπτες στα νοσοκομεία ή όταν δε φοράνε μάσκα στα πλοία.


Συνολικά, η μάσκα μπαίνει στο «ντουλάπι» αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις, με το πρόστιμο να παραμένει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365