Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Πνίγηκε 46χρονος στην Επανομή – Νοσηλεύεται ο γιος του

Πρόκειται για έναν 46χρονο Βούλγαρο και τον 15χρονο γιο του

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτήρι Επανομής.


Περίπου στις 19:00 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας για δύο κολυμβητές, η υγεία των οποίων βρισκόταν σε κίνδυνο.


Πρόκειται για έναν 46χρονο Βούλγαρο και τον 15χρονο γιο του, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τη θάλασσα από άλλους λουόμενους.


Στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί η συνδρομή του.


Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου τα πληρώματα παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε πατέρα και γιο.


Μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου. Ο 15χρονος γιος του παραμένει νοσηλευόμενος στο «Παπαγεωργίου».


Προανάκριση διενεργεί το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργειας νεκροψίας – νεκροτομής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365