Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ονομασία του Δημοτικού Γηπέδου και του Γηπέδου 5Χ5 της Άρνισσας

Δημοτικό Γήπεδο Άρνισσας "ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ"

Και επίσημα το Δημοτικό γήπεδο της Άρνισσας, παίρνει την ονομασία «Άλκης Καμπανός» στην μνήμη του αδικοχαμένου παληκαριού, μετά την επίσημη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, όπως και το γήπεδο 5Χ5 παίρνει την ονομασία «Αχιλλέας Ιωσηφίδης» στην μνήμη ενός ανθρώπου με μεγάλη προσφορά στα κοινά του αθλητισμού και του πολιτισμού της Άρνισσας.


Δημοτικό Γήπεδο Άρνισσας "ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ"


Γήπεδο Άρνισσας 5x5 "ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ"


«Επίσημα πλέον η Ιδέα μας παίρνει σάρκα και οστά»


Έπειτα απο  αίτηση που υπέβαλε το σωματείο μας, στον Δήμο Έδεσσας και μετά από την σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, το Δημοτικό Γήπεδο Άρνισσας θα φέρει την ονομασία  "ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ". 

Η προάσπιση της αθλητικής παιδείας ξεκινάει από απλά πράγματα και συνεχίζει ως βίωμα από γενιά σε γενιά. Ας ευχηθούμε ο Άλκης Καμπανός να είναι το τελευταίο όνομα μιας θλιβερής λίστας της οποίας τα μέλη θα μπορούσαν με την ίδια ευκολία να δώσουν το όνομα τους στο γήπεδο μας. 

Επίσης με την ίδια απόφαση προς τιμήν του αδικοχαμένου συγχωριανού μας , ΑΧΙΛΛΕΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ,  του οποίου η προσφορά στον αθλητικό και πολιτιστικό τομέα της Άρνισσας μνημονεύεται ακόμα, το γήπεδο 5x5 της Άρνισσας θα φέρει το όνομα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365