Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

62χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο επιστρέφοντας από τη βάπτιση του εγγονιού της

Ο σύζυγός της τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα πόδια

Μια 62χρονη έχασε τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο, την ώρα που εκείνη και ο σύζυγός της επέστρεφαν από τη βάφτιση του εγγονιού τους που έγινε στην Λευκάδα.


Σύμφωνα με το patrisnews.com, το τροχαίο δυστύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής (3.6.2022) στον Πύργο, λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, σε έναν δρόμο που γίνονται έργα.


Το αυτοκίνητο με το ζευγάρι εξετράπη της πορείας του, την ώρα που προσπαθούσε να προσπεράσει φορτηγό και κατέληξε σε γκρεμό 5 περίπου μέτρων, ο οποίος έχει δημιουργηθεί λόγω των έργων.


Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και ακολούθως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο σύζυγός της τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα πόδια, ωστόσο δεν εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

1 σχόλιο:

  1. Καλό παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της και στους φίλους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365