Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ο 66χρονος Βασίλης Τσίμας ξαναγύρισε στα θρανία και έδωσε πανελλαδικές (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο
Ο Βασίλης Τσίμας είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι όποιος θέλει μπορεί!

Όταν τελείωσε το δημοτικό αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο ώστε να εργαστεί και δεκαετίες αργότερα στα 58 του, έχοντας μέσα του το σαράκι της μάθησης, ξαναγύρισε στα θρανία και μάλιστα στην ίδια τάξη (α’ γυμνασίου) με την εγγονή του Ελισάβετ.


Παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις του και την δουλειά του ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών ο κύριος Βασίλης κατάφερνε να διαβάζει και να είναι επιμελής μαθητής ενώ έπειτα από παρότρυνση των δασκάλων του αποφάσισε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις.


Κάποια θέματα υγείας δεν τον άφησαν να δώσει πανελλήνιες πέρυσι αλλά δεν πτοήθηκε και πήγε διπλά διαβασμένος φέτος.


Θα ήθελε να περάσει στη γυμναστική ακαδημία Θεσσαλονίκης.


Όσο για την εγγονή του, την Ελισάβετ, δηλώνει περήφανη για τον παππού της και μας εξηγεί πως ένιωσε όταν εκείνος ξαναγύρισε στα θρανία.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365