Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Επόμενη προσθήκη στο φετινό ροστερ του Αριστοτέλη Σκύδρας ο Σωτήρης Συναδινός

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Αριστοτέλη

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τον Αριστοτέλη Σκύδρας που έκανε δικό του τον Σωτήρη Συνοδινό που αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Αριστοτέλη:

«Ο Σωτήρης γεννημένος στην Αθήνα το 09-03- 2000 ξεκίνησε από της ακαδημίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το 2018-19 αγωνίστηκε στον ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟ και από το 2019-2022 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Ο Σωτήρης αγωνίζεται στη θέση του libero και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην άμυνα και υποδοχή.

Ένα νέο παιδί με πολλά χαρίσματα που έχει όλο το μέλλον μπροστά του να βρεθεί κάποια στιγμή να φορέσει και την φανέλα της Εθνικης Ελλάδος στο Βόλεϊ. 

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στον Σωτήρη  καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Σωτήρη η αγκαλιά του συλλόγου και της Πόλης μας είναι έτοιμα να σε αγκαλιάσουν.»


1 σχόλιο:

  1. Πάνε τα λεφτά του κοσμάκη, τίποτα από τσέπες των προέδρων, εμ έτσι και εγώ κάνω τον Πρόεδρο, ξυπνάτε πρόβατα, όταν θα έρθουν τα χρεωστικα ραβασάκια θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ . Και όλο αυτό στην πλάτη μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365