Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η γνωστή συνταγή στον Ηρακλή Αγ. Λουκά

Ο Αλέξανδρος Κουτσός παραμένει σταθερά στην προεδρία του «Γηραιού»

Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Αφοί Αλέξανδρος και Απόστολος Κουτσός συνεχίζουν στο τιμόνι του Ηρακλή Αγ.Λουκά, κάτι που έχει γίνει πιά συνήθεια αφού δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι να ασχοληθούν με τα κοινά του συλλόγου.

Έτσι η γνωστή και πετυχημένη συνταγή συνεχίζει να τρέχει την ομάδα του χωριού, έχοντας στο ρόστερ κάποια παιδιά του χωριού και κάποια άλλα από τις γύρω περιοχές.

Ο Αλέξανδρος Κουτσός παραμένει σταθερά στην προεδρία του «Γηραιού» και ο έταιρος αδερφός ο Απόστολος θα κάθεται στο πάγκο και θα κρατά το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, δυο άνθρωποι με μεγάλη  και ανιδιοτελή προσφορά στον αθλητισμό του τόπου τους.

Στόχος του Ηρακλή θα είναι και φέτος κυρίως ο αθλητισμός, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθούν όλοι κάνοντας το χόμπι τους και αν προκύψει κάτι καλό σίγουρα δεν θα πουν όχι, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365