Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Αποχωρεί από τον Άρη Παλαιφύτου

Αποχώρηση

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Σνάλλα, καθώς η συνεργασία του με τον Άρη Παλαιφύτου τελείωσε, μετά από μια άκρως πετυχημένη σεζόν αφού οι κίτρινοι ανέβηκαν στην Α1 και ο ίδιος πέτυχε 9 τέρματα, βοηθώντας και συμβάλλοντας τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία.


Ο 26χρονος επιθετικός που παλιότερα έχει αγωνιστεί μεταξύ των άλλων στην Νίκη Καλής και στον Εθνικό Γιαννιτσών, έχει πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του μετά τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις και είναι θέμα χρόνου να πάρει την τελική του απόφαση για την ομάδα που θα επιλέξει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



4 σχόλια:

  1. Σναλλα μόνο μαυροβούνι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαυροβουνι δεν πάει

      Διαγραφή
    2. Και να ερχόταν...Δεν τον θέλουμε..Παίχτες με τέτοιο χαρακτήρα δεν αρμόζει στην ομάδα του Μαυροβουνίου.. Ξεχνάτε την συμπεριφορά του στον αγώνα του παλαιφυτου μέσα στον προφήτη????..Ασεμνες χειρονομίες και στον κόσμο..Αλλά και στον μπάγκο του προφήτη...Μακριά.. Όσο ποιο μακριά γίνεται..

      Διαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα στο παλαιφυτο...νωρίς νωρίς.Ο ενας μετά τον άλλον..και που είσαι ακόμα.. Αντε και του χρόνου .ξέρετε εσείς..Λευκή πετσέτα από τον πρώτο γυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365