Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Σκηνές από ταινία - Άνοιξαν πυρ στον Περιφερειακό – Προσπάθησαν να τους σκοτώσουν για προσωπικές διαφορές

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Σκηνές από ταινία gangster εκτυλίχθηκαν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Όλα έγιναν το βράδυ της 26ης Αυγούστου του 2021.


Ένεκα προσωπικών διαφορών που αφορούν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, τρεις Αλβανοί κινούμενοι στον Περιφερειακό άνοιξαν πυρ εναντίον άλλου οχήματος.


Συγκεκριμένα, η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού οδήγησε στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο Ελλήνων, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 26-08-2021 στη Θεσσαλονίκη.


Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις Αλβανοί ηλικίας 30, 41 και 40 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.


Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προσέγγισαν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 34χρονο και συνοδηγό 29χρονο και πυροβόλησαν με πιστόλι προς το όχημά τους, χωρίς ωστόσο να τους τραυματίσουν.


Σημειώνεται ότι οι δράστες κρατούνται προσωρινά σε καταστήματα κράτησης δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων για υπόθεση εκβίασης.


Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365