Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μαρία Μπονίκου: Έτσι τη σκότωσε ο γιος της – Τι ανέφερε στην ομολογία του

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της Μαρίας Μπονίκου από τον γιο της, μέσα στο σπίτι της στην Αίγινα, το βράδυ της Παρασκευής (03.06.2022).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα, στοιχείο που υποδηλώνει ότι υπήρξε “μάχη” και πάλεψε για τη ζωή της. Ο γιος της τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο, το οποίο βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα μαχαίρι πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο.

Στη συνέχεια της “εκόψε” το λαιμό. η Μαρία Μπονίκου εντοπίστηκε με μία σακούλα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν της την έβαλε πριν ή αφού τη μαχαίρωσε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στην ομολογία του: “Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ”. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365