Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Απίστευτο: Πατέρας και κόρες πλακώθηκαν στο ξύλο για το χαρτζιλίκι

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη
Η αρχή έγινε με την μεγάλη κόρη, ενώ στη συνέχεια στον καυγά μπήκε και η μικρότερη με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο τμήμα.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στην Κρήτη, μεταξύ ενός πατέρα και των δύο παιδιών του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 20χρονη κόρη, ζήτησε χρήματα από τον πατέρα της, ο οποίος της είπε πως δεν έχει, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, καθώς η νεαρή κοπέλα επέμενε…              

Κουβέντα στην κουβέντα, τα… αίματα άναψαν και ο 54χρονος έφτασε στο σημείο να την χτυπήσει.

Κάπου εκεί στον καυγά μπήκε και η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που είναι 18 χρονών, η οποία με τη σειρά της άρχισε να κλωτσάει τον πατέρα της.

Από την φασαρία που γινόταν κλήθηκε η αστυνομία στο σημείο και όλοι μαζί κατέληξαν στο τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν, με την υπόθεση εκδικάζεται σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

1 σχόλιο:

  1. H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΑΙΔΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365