Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Ανανέωσε το βαρύ πυροβολικό στην Δόξα Μαυροβουνίου

Ανανέωση

Πιστός στην Δόξα Μαυροβουνίου για 4η συνεχόμενη σεζον ο έμπειρος επιθετικός Μάριος Βαρδαρέντσης, καθώς μετά από συζητήσεις με την διοίκηση του Χρήστου Καραντίνα βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι το βαρύ πυροβολικό των μαυραετών θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής την νέα ποδοσφαιρική σεζόν.


Η αλήθεια είναι ότι πέρσι η ατυχία με τον τραυματισμό του στέρησε απο την Δόξα την πιό αξιόπιστη επιθετική λύση και αυτό φάνηκε, κατά την επιστροφή του η ομάδα πέτυχε νίκες με μεγάλα σκορ.


Ο έμπειρος, με καταγωγή από το Άσπρο, ταχύτατος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής για την Δόξα, που θα επιδιώξει την άνοδο στην Α1 κάτι που αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων των μαυραετών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365