Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο ΝΠΣ Σκύδρα

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Η δεύτερη μεταγραφή για τον ΝΠΣ Σκύδρα με τον Μάριο Γάτσο να δίνει τα χέρια με την διοίκηση και να είναι κι αυτός πλέον, μέλος της νεοσύστατης ομάδας.

Ένας παίκτης με παραστάσεις και θητεία σε αρκετές ομάδες της Πέλλας και όχι μόνο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Μάριο Γάτσο. Ο έμπειρος μέσος έχει αγωνιστεί στον Αετό Σκύδρας, Μ.Α. Αρσενίου, Α.Ο. Μυκόνου, Εδεσαϊκό, Δόξα Μαυροβουνίου, ΠΑΣ Σκύδρα και Άρη Λιπαρού.

Ο Μάριος που πρωταγωνιστούσε σε υψηλότερες κατηγορίες αποτελεί μια έμπειρη και αξιόπιστη λύση για την ομάδα μας και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική σεζόν!»

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365