Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Μπαμ με τον Κώστα Προύσαλη ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Δείτε την ανακοίνωση
Μια πολύ σπουδαία προσθήκη έκανε ο Αριστοτέλης Σκύδρας, που ανακοίνωσε τον έμπειρο πασαδόρο Κώστα Προύσαλη, έναν παίκτη που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο.

Δείτε την ανακοίνωση, παρακάτω:

«Μετά τον προπονητή σειρά παίρνουν οι μεταγραφές των παικτών της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε στον Αριστοτέλη Σκύδρας τον Κώστα Προύσαλη, έναν από τους κορυφαίους πασαδόρους στο ελληνικό βόλεϊ! Ο Κώστας θα είναι ο μαέστρος της  ομάδας μας φέτος.
Ο Κώστας Προύσαλης έχει αγωνιστεί σε:
Ζαφειράκης Νάουσας, ΠΑΟΚ, ΕΑ Πατρών, Παναθηναϊκό, Άρη, ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Ναρμπόν (Γαλλία), Φίλιππος Βέροιας, ενώ την φετινή χρονιά αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα, 1 Λίγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ στη Ελλάδα!
Είναι μεγάλη η χαρά μας για τη συνεργασία και ευχόμαστε στον παίκτη μας υγεία και πολλές μαγικές πάσες!
Θυμίζουμε ότι συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων διαρκείας. Στηρίζουμε την ομάδα, για να χαρούμε πολλές όμορφες στιγμές, με σπουδαίους παίκτες κοντά μας!
Κώστα καλωσόρισες!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365