Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Δεν αλλάζει η πετυχημένη συνταγή στον Απόλλωνα Ραχώνας

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον «Μπιζέλια»

Συνταγή πετυχημένη δεν αλλάζει ποτέ και έτσι στον Απόλλωνα Ραχώνας και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23, υπάρχει ανανέωση της συνεργασίας με τον πετυχημένο προπονητή, Σάκη Μαβίδη τον γνωστό «Μπιζέλια», που επί σειρά ετών αποτελεί τον κώουτς των Απολλωνιστών της Ραχώνας.


Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον «Μπιζέλια», καθώς έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του με την δουλειά που κάνει.

Η διοίκηση του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν θα βασιστεί στο ντόπιο έμψυχο υλικό με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ομάδα η οποία θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς και γιατί όχι να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, αν το ευνοήσουν οι συνθήκες.

3 σχόλια:

  1. Μπιζελια ζούμε στον ΠΑΟΚ ( δυτικού ) να σε δούμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπιζέλια θα λέτε και θα κλαίτε. Ένας είναι ο Δάσκαλος του ποδοσφαίρου.

      Διαγραφή
  2. Μπιζέλια, πάρε για δίδυμο Παραπονιάρη και βουρ για Α1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365