Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ευχαριστεί τον Άρη Παλαιφύτου και επιστρέφει στην γεννέτειρα του

Επόμενος σταθμός του έμπειρου άσου θα είναι η ομάδα της γεννέτειρας του

Αποχαιρέτησε τον Άρη Παλαιφύτου ο έμπειρος μεσοαμυντικός Δημήτρης Τάντης και μάλιστα ευχαριστεί τους πάντες στον ιστορικό σύλλογο για την άψογη συνεργασία που υπήρξε, καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.


Να τονιστεί ότι πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 με τον Άρη Παλαιφύτου και σίγουρα έβαλε κι αυτός ένα λιθαράκι σε όλο αυτό το επίτευγμα.

Επόμενος σταθμός του έμπειρου άσου θα είναι η ομάδα της γεννέτειρας του, η φιλόδοξη Δόξα Π. Μυλοτόπου, που σίγουρα με την παρουσία του Δημήτρη Τάντη ενισχύεται αρκετά, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν αθλητή που διαθέτει τεράστια εμπειρία λόγω της θητείας του σε αρκετές ομάδες, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, είναι ένας μαχητής και δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε ότι καταθέτει ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο καθόλη την διάρκεια ενός αγώνα.

3 σχόλια:

  1. Από τους καλύτερους αμυντικούς του νομου πελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, το ταβάνι σου το Παλαίφυτο θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pia ponemeni psixi eisai esu gia pesmou ali fwra den tha se poneso gia na peksis mpala se auto to swmatio prepi na exis kakala gataki pekse eki sta vouna sou kai min asxolise mazi mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365