Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο από την έφοδο πάνοπλων αστυνομικών στη «φωλιά» της κοκαΐνης

Δείτε το βίντεο
Ένα νέο βίντεο από την επιχείρηση με την κατάσχεση των 300 κιλών κοκαΐνης έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.


Στα πλάνα φαίνονται πάνοπλοι αστυνομικοί να εισαβάλλουν στο κτήριο, στη Θεσσαλονίκη, όπου κατασχέθηκαν περίπου 300 κιλά κοκαΐνης.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και έγινε σε συνεργασία με το γραφείο DΕA Αθηνών και με τη συνδρομή της Guardia di Finanza Reggio Calabria.


Οι τέσσερις Άγγλοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή με κατηγορίες για κακούργημα.


Το φορτίο συνδέεται με τα 654 κιλά που εντόπισαν οι Ιταλοί στην Καλαβρία στο τέλος Απριλίου.


Πρόκειται, σύμφωνα με τις Αρχές, για πλοκάμι διεθνούς «καρτέλ» ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365