Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ Δαμιανού

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών  
UEFA-B
Με προπονητή τον Ιωάννη Αλεξιάδη, θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΠΑΟΚ Δαμιανού. Η ομάδα του  Δικεφάλου ανακοινώνει και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς, που γίνεται στην ομάδα...

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητών UEFA-B ενώ αυτή την περίοδο παρακολουθεί τα μαθήματα τις ΕΠΟ, ώστε να γίνει πολύ σύντομα και κάτοχος του διπλώματος  UEFA-A...!! 
 
Eπίσης είναι πιστοποιημένος στην Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης των ποδοσφαιριστών (soccer performance analysis- αναλυτής αγώνων και αξιολόγησης ποδοσφαιριστών ).

Ο coach ανέλαβε τον ΠΑΟΚ Δαμιανού το καλοκαίρι του 2016 και προσέδωσε γρήγορα ελκυστική αγωνιστική ταυτότητα στην ομάδα, παίζοντας όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο, που υπό τις οδηγίες του, πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 Κατηγορία το 2019-20, για πρώτη φορά στην ιστορία της και τα πήγε πολύ καλά με αποτέλεσμα την απευθείας παραμονή του στην Κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ Δαμιανού εύχεται καλή χρονιά με υγεία, σε όλα τα σωματεία .

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365