Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Αυξάνεται σημαντικά η επιδότηση για τα ηλεκτρικά δίκυκλα

Η επιδότηση για ηλεκτρικά δίκυκλα αυξάνεται

Οι εκκλήσεις των εισαγωγέων αλλά και των ενδιαφέρομενων μελλοντικών αγοραστών έδωσαν αποτέλεσμα καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αύξηση σημαντικά την επιδότηση για ηλεκτρικά δίκυκλα.


Η επιδότηση για ηλεκτρικά δίκυκλα αυξάνεται από τα 800 ευρώ σε 1300, 500 ευρώ δηλαδή περισσότερα ενώ η επιδότηση ισχύει ακόμα και αν η παραγγελία έχει γίνει ήδη από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 μέχρι και σήμερα.


Αν λοιπόν το ηλεκτρικό δίκυκλο ξεπερνάει στη λιανική του τιμή τα 5.375 ευρώ, ενεργοποιείται το πλαφόν των 1.300 ευρώ.


Πέρα όμως από τα 1.300 ευρώ υπάρχουν και έξτρα επιδοτήσεις. Για απόσυρση παλιού δικύκλου 400 ευρώ, για τρίτεκνους ή ΑμεΑ ακόμα 500 ευρώ, ενώ αν η δεύτερη μπαταρία είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού ισχύει επιδότηση 300 ακόμα ευρώ. Το μεγιστο ποσό της επιδότησης, μπορεί να φτάσει τα 2.300 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365