Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ατρόμητος Αθηνών: Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών το διήμερο 27 και 28 Μαΐου στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αριδαίας.


Τα 125 παιδιά που συμμετείχαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ (2006, 2007, 2008-2009) προέρχονταν από ομάδες της Βορείου Ελλάδας και τα περισσότερα είχαν επιλεχθεί από το scouting που έχει γίνει όλη τη χρονιά.


Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι εξής:


– Εθνικός Αριδαίας

– ΑΟ Σταυρακίου

– Ακαδημία Γιαννιτσών

– Ακαδημία Νάουσας

– Αστέρας Αλεξάνδρειας

– Ακαδημία Καριώτισσας

– ΠΑΣ Φλώρινα

– Εθνικός Γιαννιτσών

– Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας

– ΑΟ Κάστωρ

– Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης

– Academica fc

– Shooters Academy

– Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων

– ΙΕΚ Δέλτα

– ΠΑΟΔ

– Νίκη Απάλλου Αλεξανδρούπολης

– Δήμητρα Τρικάλων

– ΑΟ Πολυκάστρου

– Ακαδημία Γιώτσα

– Βατανιακός


Το επιτελείο του Ατρόμητου το οποίο αποτελούσαν οι Αποστόλου Απόστολος, Συμεωνίδης Σίμος, Παρθενίου Κώστας, Ρίζος Σωτήρης, Κοσμαδάκης Λευτέρης, Λινάρδος Γιώργος, μαζί με τον Πρόεδρο του Εθνικού Αριδαίας Παλίκογλου Κωνσταντίνο, τον Μαντζαρη Βασίλη, τους προπονητές Γεωργίου Νικόλαο, Μένιο Σίμο, Μήντση Χρήστο, καθώς και τον γιατρό Χρυσίδη Παύλο, οργάνωσαν με κάθε λεπτομέρεια το διήμερο αξιολόγησης έτσι ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.


Εκτός το αγωνιστικό πρόγραμμα, στο διήμερο αυτό πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από το επιτελείο του Ατρόμητου και του Εθνικού Αριδαίας στα παιδιά και τους γονείς σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ.


Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Παλίκογλου Κωνσταντίνο, Μάντζαρη Βασίλη, Χρυσίδη Παύλο και τους προπονητές του Εθνικού Αριδαίας για τη συνεργασία, καθώς και για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στο επιτελείο της ομάδας μας.


Ο Εθνικός Αριδαίας αποτελεί ένα εξαιρετικό μέλος του Δικτύου Σχολών μας. Με αυτό το διήμερο αυτό στην Αριδαία ολοκληρώθηκαν οι αξιολογήσεις για την φετινή σεζόν 2021-22.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365