Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Θα βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του Εδεσσαϊκού;

Η αυριανή Γενική Συνέλευση, 5η στην σειρά, ίσως λύσει και τον γρίφο

Έντονη είναι η φήμη που κυκλοφορεί στις τάξεις των φίλων του Εδεσσαικου, ότι η λύση στο διοικητικό αδιέξοδο μετά από τέσσερις συνελεύσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν άκαρπες, θα προέρχεται εκ των έσω.

Παλιοί παράγοντες και φίλοι των τριαινοφόρων κάνουν ζυμώσεις για να βρεθεί ένα νέο Δ.Σ και να πάρει το τιμόνι της ομάδας και να οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο στο δύσκολο και απαιτητικό από οικονομικής πλευράς πρωτάθλημα των 18 ομάδων, ένα πρωτάθλημα που θα χρειαστούν θυσίες για να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι, η σεζόν.

Η αυριανή Γενική Συνέλευση, 5η στην σειρά, ίσως λύσει και τον γρίφο για να προχωρήσει ο προγραμματισμός του Εδεσσαϊκού στα αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα.

Ήδη ακούγονται κάποια ονόματα για τον προεδρικό θώκο ωστόσο τα σπουδαία θα είναι για αύριο, όπου θα φανεί η πρόθεση των ανθρώπων που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά και να βάλουν το λιθαράκι τους για την ομάδα που κάποτε μεσουρανούσε στην Α’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα των καταρρακτών θα είναι κάτα πάσα πιθανότητα η μοναδική εκπρόσωπος της Πέλλας στην Γ’ Εθνική, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

2 σχόλια:

  1. Τσεπτεμπης μηχαλης ο επόμενος πρόεδρος!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράσατε και γελοιοποιήστε εκεί στην Έδεσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365