Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό»

Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι

Το πόρισμα των ιατροδικαστών έδειξε ασφυκτικό θάνατο για την Μαλένα και την Ιριδα με την Ρούλα Πισπιρίγκου να επιμένει για την αθωότητά της.


Η 33χρονη ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της για το περιεχόμενο του πορίσματος των ιατροδικαστών.


«Δε θα μπορούσα να στραφώ ποτέ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία», ισχυρίζεται και επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών σύμφωνα με το Star.


«Δεν έχω τελέσει τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι (αναφερόμενη στην Τζωρτζίνα). Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της.


Πώς αντέδρασε ο Μάνος Δασκαλάκης

Από την άλλη και ο Μάνος Δασκαλάκης ενημερώθηκε και αυτός για το πόρισμα των ιατροδικαστών και περιμένει να το πάρει στα χέρια του και να το συγκρίνει με τα προηγούμενα. Επιθυμία του είναι να το δει και με τους νομικούς του συμβούλους και ύστερα να τοποθετηθεί επισήμως.


Υπενθυμίζεται πως στην κατάθεσή του, ο πατέρας των τριών παιδιών Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει πως είχε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όχι όμως για τα άλλα δύο παιδιά.


Να σημειωθεί ότι το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών Καρακούκη- Καλόγρηα δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Τα αίτια των δυο θανάτων δεν είναι παθολογικά, ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό και είναι ασφυκτικός, ενώ ανθρώπινος παράγοντας επέφερε τον θάνατο των δύο κοριτσιών. Άρα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.


Από την άλλη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το «κλειδί» για την εξιχνίαση των θανάτων ήταν μια ειδική τεχνική που πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο της Αθήνας από παθολογοανατόμο και απέδειξε πως τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365