Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τραγωδία στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας

Σήμερα το πρωί στην Προσοτσάνη Δράμας 65χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε. Τους βρήκε η κόρη τους.


Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου ένα ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του.


Η κόρη τους φαίνεται να έψαχνε τους γονείς της τους οποίους δεν μπορούσε να εντοπίσει τηλεφωνικά, μετέβη στο σπίτι τους όπου τους αντίκρισε νεκρούς.


Σύμφωνα με τις πρώτες έγκυρες πληροφορίες που ήρθαν πριν από λίγο στον «Πρωινό Τύπο» Δράμας, σήμερα το πρωί, 65χρονος στην Προσοτσάνη, σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.


Στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής για να ρίξει φως στα αίτια θανάτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365