Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Εβδομάδα πληρωμών για συντάξεις Ιουλίου και επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου

Εβδομάδα πληρωμών για εκατομμύρια συνταξιούχους αλλά και για τους χιλιάδες δικαιούχους των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ είναι αυτή που ξεκινάει από σήμερα, Δευτέρα, 27 Ιουνίου.


Συγκεκριμένα σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου ξεκινάει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου από τον e-ΕΦΚΑ σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews.


Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ έχει εγκρίνει τις παρακάτω ημερομηνίες για την καταβολή των συντάξεων Ιουλίου:


Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία ΟΑΕΕ, OΓA, NAT, ETAA, ETAT, ETAΠ-MME KAI ΔEH θα πληρωθούν στις 27 Iουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα.


Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία IKA-ETAM, TPAΠEZΩN, OTE, ΛOIΠΩN ENTAΣΣOMENΩN (TΣEAΠΓΣO, TΣΠ-HΣAΠ) και ΔHMOΣIO, που ο AMKA τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν στις 28 Iουνίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Οι συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία IKA-ETAM, TPAΠEZΩN, OTE, ΛOIΠΩN ENTAΣΣOMENΩN (TΣEAΠΓΣO, TΣΠ-HΣAΠ) και ΔHMOΣIO, που ο AMKA τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν στις 29 Iουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη.


Τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ


Όσον αφορά τώρα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, στις 30 Ιουνίου, ημέρα Πέμπτη, αναμένεται να καταβληθούν άπό τον ΟΠΕΚΑ στους χιλιάδες δικαιούχους τα εξής επιδόματα


Επίδομα στέγασης

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Αναπηρικά 

 Στεγαστική συνδρομή

Επίδομα ομογενών

Ανασφ. Υπερ. Σύνταξη του ν. 1296/1982

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Υπερηλίκων

Έξοδα κηδείας

Επίδομα γέννησης

Επίδομα παιδιού

Κόκκινα δάνεια

Προστατευόμενα τέκνα θανόντων σε φυσικές καταστροφές

Πρόγραμμα επιδότησης πρώτης κατοικίας/ΓΕΦΥΡΑ

Επίδομα αναδοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365