Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: Απίστευτες εικόνες στην οδό Λαγκαδά! Μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε φωτό και βίντεο
Σε ορμητικό ποτάμι έχει μετατραπεί ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η οδός Λαγκαδά έχει πλημμυρίσει, τα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αυτήν βρίσκονται ακινητοποιημένα με αλάρμ πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Πεζοί προσπαθούν να διασχίσουν το δρόμο με δυσκολία.

Ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ πλημμύρισε καθώς η στάθμη του νερού έφτασε μέχρι τις πόρτες και μπήκε μέσα παρότι αυτές ήταν κλειστές, καθώς η δύναμη της βροχής ήταν μεγάλη.








Πηγή: thestival.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365