Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εικόνες και νέα στοιχεία για το έγκλημα – Ο καυγάς, το φονικό και η αυτοκτονία

Οι άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα καθηλώνουν…
Ανάστατη η Δράμα από τη νέα γυναικοκτονία στην Προσοτσάνη. Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα του και ώρες μετά αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι με το ίδιο όπλο. Οι άγνωστες πτυχές πίσω από το έγκλημα καθηλώνουν…

Συγκλονισμένοι είναι τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι της Προσοτσάνης στη Δράμα, με τη νέα γυναικοκτονία που συνοδεύτηκε και από την αυτοκτονία του δράστη. Όλοι στην κωμόπολη της Δράμας μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του 64χρονου. Ο δράστης και αυτόχειρας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα την σύζυγό του, στο σαλόνι του σπιτιού και έπειτα με το ίδιο όπλο έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Η μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού που μένει στην περιοχή της Προσοτσάνης και έχει τρία παιδία πήγε σήμερα γύρω στις οκτώ και μισή στο πατρικό της σπίτι. Εκεί βρήκε τους γονείς της νεκρούς. Το άψυχο σώμα της μητέρας της, βρισκόταν στο σαλόνι του διαμερίσματος, ενώ πατέρας της είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στην τουαλέτα του σπιτιού.  

Σύμφωνα με πληροφορίες η 59χρονη, μπορεί να έμενε μαζί με το σύζυγό της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαιναν καλά. Του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα όπως ανέφεραν άτομα από τον κοινωνικό κύκλο του ζευγαριού στο newsit.gr, η 59χρονη είχε αναφέρει στον 64χρονο σύζυγο της ότι σήμερα σκόπευε να φύγει από το σπίτι.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί ανάμεσα στο ζευγάρι, που είχε τρία εγγόνια, ήταν αλλεπάλληλες το τελευταίο διάστημα. Οι δυο τους, βρίσκονταν σε διάσταση με την γυναίκα να ζητάει επίμονα την έκδοση του διαζυγίου, ωστόσο ο 64χρονος σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να τη δει να φεύγει από το σπίτι τους.  

Παρόλα αυτά κάνεις τόσο από την πλευρά των συγγενών τους όσο και των φίλων τους δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτή την εξέλιξη.   Ο 64χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας  στην περιοχή της καθώς διατηρούσε κατάστημα εστίασης δίπλα από τα δικαστήρια της πόλης της Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365