Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Χτυπάνε Γιώργο Νάνο (Μπάμπη) οι Ελπίδες Προμάχων

Λέτε τελικά να γίνει το DEAL;
Έτοιμος να ταράξει τα ήρεμα ύδατα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αλμωπίας δείχνει ο πρόεδρος των Ελπίδων Προμάχων, Παύλος Τασιώλας που πρεσάρει έντονα τον πρώτο σκόρερ της Α’ Κατηγορίας με τα χρώματα της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, Γιώργο Νάνο γνωστό σαν Μπάμπη στο φίλαθλο κοινό.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πρόεδρος των Ελπίδων ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποσπάσει το οκ του έμπειρου γκολτζή, θέλοντας να κάνει το μπαμ στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Λέτε τελικά να γίνει το DEAL;

3 σχόλια:

  1. Σιγά μην φύγει ο νάνος από το Λυκόστομο..πλάκα έχετε..μπορεί σε κάνα 5 -6 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365