Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

«Ήρθα από άλλη φυλακή για να σκοτώσω τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο», απειλές από συγκρατούμενους

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του
Στις φυλακές Μαλανδρίνου μετέχθη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και λίγες ώρες αργότερα ο δικηγόρος του εκφράζει ανησυχίες για την ασφάλεια του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών ήθελε να παραμείνει στον Κορυδαλλό όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό κι έτσι πήγε στο σωφρονιστικό κατάστημα των «σκληρών» ποινικών.

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό που είναι ασφαλής φυλακή» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό απόπειρας επίθεσης σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από αλλοδαπό που είχε κινηθεί εναντίον του με πρόθεση κατά της ζωής του και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.

Μιλώντας στον Alpha, το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος είπε: «Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του. Δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά.

Είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε και μεταφέρθηκε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365