Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Επανέρχεται η Ελπίδα Έδεσσας

Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης

Επιστροφή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα για την Ελπίδα Έδεσσας, που μετά την περσινή αποχώρηση στα μισά του πρωταθλήματος είναι έτοιμη για να ξαναπατήσει γήπεδο.


Δείτε την ανακοίνωση της διοίκησης, παρακάτω:

Ο Α.Σ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ σας ανακοινώνει την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου για την σεζόν 2022-2023.

Ο σχεδιασμός ήδη έχει ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για το προπονητικό team όσο και για ποδοσφαιριστές.

1 σχόλιο:

  1. Φτάνει ρε παιδιά μας κουρασατε, κάθε χρόνο τα ίδια, και στην μέση της σεζόν αντέ για, δεν γίνεται έτσι, καλή η προσπάθεια αλλά, δεν γίνεται να παίζεται τα μισά παιχνίδια, και τα άλλα μισά οι ομάδες να έχουν ρεπό μόνο και μόνο γιατί θέλετε να κάνετε το κομμάτι σας...
    Αν θέλετε να ξεκινήσετε, σκεφτείτε το καλά....
    Δεν σας κατηγορώ για κάτι έτσι, μην παρεξηγηθώ , απλά κάντε τους υπολογισμούς σας σωστά και κατεβείτε, αυτό είναι το ζητούμενο.
    Σας εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365