Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Κρήτη: Φωτογραφίες με τον πατέρα και την κόρη να ερωτροπούν σε μπαρ πριν τον βιασμό (ΦΩΤΟ)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος Βρετανός
Φωτογραφίες με τον πατέρα να ερωτοτροπεί με την κόρη του μέσα σε μπαρ στα Μάλια είδαν το φως της δημοσιότητας.

Με τις φωτογραφίες πιστοποιείται πλεόν ατράνταχτα το επιχείρημα των ελληνικών αρχών που συνέλαβαν τον πατέρα για τον βιασμό της κόρης του και φέρεται να καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της κόρης που επιμένει στην αθωότητα του πατέρα της και κατηγορεί την ελληνική αστυνομία ότι «κάνει λάθος».

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ενώ στο κείμενο που συνοδεύει το άρθρο αναφέρεται ότι «οι Έλληνες αξιωματούχοι επιμένουν ότι τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από το μπαρ αποδεικνύουν την υπόθεσή τους ότι ο πατέρας, 62 ετών, επιδόθηκε σε «ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα» με την κόρη του, 33, ενώ έπιναν πολύ στο δημοφιλές θέρετρο των Μαλίων στην Κρήτη».

Ωστόσο η εφημερίδα επισημαίνει ότι τα πλάνα ενδέχεται «να είναι ασαφή». Χαρακτηριστικά γράφει «τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πατέρα και της κόρης από τα οποία έχουν ληφθεί αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να είναι ασαφή. Το βίντεο, που εξασφάλισε η MailOnline, τραβήχτηκε λίγο πριν τις 4 το πρωί».

Η κόρη, η οποία διαμαρτύρεται συνεχώς για την αθωότητα του πατέρα της, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι μόλις συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία του CCTV, θα αποδεικνύεται ότι ο πατέρας της «ήταν πίσω στο ξενοδοχείο όταν δέχτηκα επίθεση».

Παράλληλα σημειώνει ότι «απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο 62χρονος πατέρας της, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη από τις ελληνικές Αρχές, δηλώνει η Βρετανίδα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης στα Μάλια πριν από μερικές μέρες.

Η 33χρονη μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail και κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές ότι τα έχουν κάνει μαντάρα στην υπόθεσή της και έχουν αφήσει τον πραγματικό βιαστή της να κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Ελληνική Αστυνομία λέει ότι ο 62χρονος έκανε άσεμνες χειρονομίες στην κόρη του μέσα σε ένα μπαρ όπου έπιναν και οι δυο τους την περασμένη εβδομάδα, χτύπησε την κοπέλα στο πρόσωπο, και μετά την έσυρε σε μια έρημη παραλία και τη βίασε.


Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πατέρας κατηγορείται ότι στη συνέχεια βίασε την κόρη του σε ένα ερημικό σοκάκι αφού έφυγαν από το μπαρ τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο πατέρας και η κόρη δεν μπορούν να κατονομαστούν για νομικούς λόγους, αλλά αρνείται τις κατηγορίες και εκείνη τον υποστηρίζει, επιμένοντας ότι είναι «100% αθώος».

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος Βρετανός

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος Βρετανός που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, με την οποία το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στο νησί και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του.

Μάλιστα, στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και η κόρη του για να του συμπαρασταθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365