Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Βανδαλισμοί στο γήπεδο της Νίκης Αξού

Δείτε τι αναφέρει η διοίκηση της Νίκης
Βανδαλισμοί παρατηρήθηκαν στο γήπεδο της Νίκης Αξού και η διοίκηση ανέβασε στην επίσημη σελίδα της το συμβάν, προειδοποιώντας ότι όποιος συλληφθεί θα υποστεί κυρώσεις.

Δείτε τι αναφέρει η διοίκηση της Νίκης, παρακάτω:

«Έχουν παρατηρηθεί συνεχόμενοι βανδαλισμοί στο χώρο του γηπέδου, με πολλά σπασμένα καρεκλάκια στην κερκίδα, σπασιμο των βοηθητικών τερμάτων, ρίψη σκουπιδιών εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ το αποκορύφωμα συνέβη χθες το βράδυ με την παραβίαση του κυλικείου, η εικόνα του οποίου μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο. 

Λυπούμαστε πολύ αλλά θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το γήπεδο από κάθε πλευρά και θα ανοίγει μόνο για τις ανάγκες της Ομάδας, ενώ παράλληλα
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ πως αν πιαστούν επ'αυτοφώρω άτομα να κάνουν ζημιές, θα υποστούν τις συνέπειες!»

1 σχόλιο:

  1. απαγορευται να κλειδωσεται δημοτικο γηπεδο .σε ολα τα αλλα εχετε δικαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365