Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Κοζάνη: Πάνω από ένας τόνος ακατέργαστης κάνναβης καταστράφηκε από την ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε βίντεο

Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον έναν τόνο ακατέργαστης κάνναβης κατέστρεψε η ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχές της Κοζάνης χθες, Δευτέρα.


Μεγάλες ποσότητες κατασχεθέντων ναρκωτικών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, καταστράφηκαν χθες (27-06-2022) με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.


Ειδικότερα, καταστράφηκαν:


-1- τόνος, -294- κιλά και -694,71- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-2- κιλά και -430- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,

-4- κιλά και -197,3- γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σκόνης,

 -2- κιλά και -248,5 γραμμάρια και -109- ml κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή ελαίου,

-148- δενδρύλλια κάνναβης,

-111- ναρκωτικά δισκία,

-71,1- γραμμάρια ηρωίνης,

-0,058- γραμμάρια κοκαΐνης και

-491- ml μεθαδόνης.

Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε με καύση σε περιοχές της Κοζάνης ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προέδρευσε η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και συμμετείχαν ως μέλη οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365