Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Παραμένει στον πάγκο της Νίκης Καλής

Φετινός στόχος μια καλή πορεία και αξιοποίηση των νεαρών παιδιών
Η διοίκηση της Νίκης Καλής  ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Μπάμπη Κρητίδη, ο οποίος συνεχίζει σε έναν πάγκο που γνωρίζει καλά και χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης, από όλους στην ομάδα της Μενηίδας βάση του έργου του.

Ο τεχνικός της Νίκης με καταγωγή από τον γειτονικό Προφήτη Ηλία, συμφώνησε με τους διοικούντες του Συλλόγου για να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, καθώς εκτιμήθηκε ιδιαίτερα ότι πέρσι κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας της Μενηίδας μετά τον μέτριο πρώτο γύρο και τα άσχημα αποτελέσματα.

Φετινός στόχος μια καλή πορεία και αξιοποίηση των νεαρών παιδιών που έχει στην δύναμη της η Νίκη Καλής.

Επίσης την ομάδα θα ενισχύσει φέτος και ο νεαρός μέσος Αναστάσης Κότσυφας, γιός του παλιού παίκτη του Εδεσσαϊκού Σάββα Κότσυφα, που θα μπορεί να ακολουθεί τις εκδηλώσεις της Νίκης αφού το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και η επάνοδος του μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια σημαντική εσωτερική μεταγραφή.

1 σχόλιο:

  1. Ο Μπαμπινο έπειτα τις δύο ενισχύσεις που έκανε, συν ένας επιθετικός και 5-6 νεαρούς από τα πιτσιρίκια, θα έχει 22-23 παίκτες γηγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365