Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Τέσσερις γυναίκες ανακοίνωσε για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας
Τέσσερις γυναίκες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές με τέσσερις γυναίκες που συμμετέχουν ή συμμετείχαν μέχρι πρόσφατα στο κυβερνητικό του σχήμα.

Πρόκειται για την υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, που θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α' Πειραιά. Την υφυπουργό για τη δημογραφική πολιτική και την οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα, υποψήφια στη Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας, την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη στην Ανατολική Αττική και τη δικηγόρο, πρώην γγ αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου, στην Εύβοια.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365