Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Παραμένει στον Μέγα Αλέξανδρο Όρμας ο Βασίλης Τσεντεμίδης

Ανακοίνωση

Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Βασίλη Τσεντεμίδη! 


Ο Βασίλης, ο οποίος επέστρεψε τον Γενάρη στην ομάδα μας, βοήθησε τα μέγιστα σε μια επιτυχημένη σεζόν!  Διοίκηση και παίκτης επιβεβαίωσαν το άριστο κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους και με συνοπτικές διαδικασίες συμφώνησαν και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, συνεχίζοντας μαζί και στην Α1.  

Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και προσωπικό επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365