Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Έβαλε μπροστά ο Εθνικός Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση των κυανολεύκων
Την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Πέσιο έκανε γνωστή ο Εθνικός Γιαννιτσών, που έκρινε το έργο του εκ Αμπελειών προπονητή άκρως επιτυχημένο  την σεζόν που πέρασε, όπου ο Εθνικός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α1, αλλά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική, ένας στόχος που θα είναι η κύρια επιδίωξη των Ποντίων της Νέας Τραπεζούντας Γιαννιτσών στην νέα σεζόν.

Επίσης ανακοινώθηκε η συμφωνία και έναρξη συνεργασίας με τον Θωμά Γκαρακλίδη που θα έχει τον διπλό ρόλο γυμναστή και άμεσου βοηθού του Αντώνη Πέσιου.

Να σημειωθεί ότι ο Θωμάς Γκαρακλίδης έχει περάσει σαν ποδοσφαιριστής από τον Εθνικό Γιαννιτσών, αλλά και από αρκετές ομάδες όπως Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εδεσσαϊκος, Εργοτέλης, Δόξα Δράμας, ΑΟ Καβάλα, Έβρος Σουφλίου, Νίκη Πολυγύρου και έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο, ενώ την σεζόν που πέρασε ήταν στο τεχνικό team του συμπολίτη ΑΣ Γιαννιτσά.
Ακόμα στην ομάδα του Εθνικού θα είναι και ο φροντιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Δείτε την ανακοίνωση των κυανολεύκων, παρακάτω:
«Με χαρά σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
Καλώς ήρθες ΘΩΜΑ !!!
Ο Θωμας Γκαρακλίδης  θα είναι ο γυμναστής του συλλόγου και άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Πέσιου, επίσης καλωσορίζουμε και τον Γιάννη Ξανθόπουλο !!!»

6 σχόλια:

  1. Τι δίπλωμα προπονητή έχει ο κοουτς; Αν έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6.22, έχει πρωτάθλημα και συμμετοχή στα μπαράζ Κ.Μακεδονιας.
    Δεν σου φτάνει;
    Φτάνει βρε φωστήρες τόση χολή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχααααααααα... Με παίχτες αξίας που δεν χρειάζονται καν προπονητή και παίζουν μόνοι τους..πήρε το πρωτάθλημα και συμμετοχή στα μπαράζ.. πάμε παρακατω.. Δεν απάντησες στην ερώτηση μου. Η ΕΠΣ πλέον απαιτεί στην Α1 Διπλωματούχο προπονητή τουλάχιστον με uefa B. Τι δίπλωμα προπονητή έχει ο κοουτς σου αν έχει; Ευχαριστώ για την απάντηση

      Διαγραφή
  3. Το καλύτερο δίδυμο μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα
    Φαίνεται ότι ο Ατματζίδης και δανηιλιδης θέλουν και φέτος να πρωταγωνιστήσουν στην Α1 το θέμα είναι να κρατήσουν τον βασικο κορμό με πέρσι τουλάχιστον αμυντικά που τα πήγαν περίφημα (Μπουφόν Σιδέρης κυριεριδης Γρηγοριάδης χαρζηλιαδης ) τα υπόλοιπα είναι θέμα να βρουν ένα σέντερ φορ και η ομάδα θα ανέβει και γ εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το προπονητιλικι αποτυπώνεται στο χορτάρι και όχι στα χαρτιά. Αν το θέτεις έτσι 10.37 σου απαντώ ότι οι μισοί στην β Εθνική δεν έχουν χαρτί.
    Για αυτό άσε τις τυπικότητες και δες την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να δηλωνει κάποιος- είμαι προπονητής χρειάζεται κάποιο δίπλωμα..Έχει ; Η θα δηλώνεται με κάποιου άλλου όπως κάνουν όπως είπες στην Β εθνική. ; Η ουσία είναι μια ..αλλά κάνεις πως δεν την βλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365